top of page
Ad Security

A.D. Security Life, specialist
in valbeveiliging

Logo Ad Security

De expertise van A.D. Security Life

A.D. Security Life is een bedrijf dat gespecialiseerd is in op valbeveiligingssystemen.
Het bedrijf is gevestigd in Sombreffe, in de provincie Namen, en biedt een groot aantal producten aan bestemd voor zowel professionals als particulieren.

Anti-chute

Een brede waaier aan producten

Of het nu in een industriële omgeving is of in het dagelijks leven, valrisico's zijn zeer frequent. Om uw personeel niet in gevaar te brengen en ongelukkige arbeidsongevallen te vermijden, is het absoluut noodzakelijk om een beroep te doen op een valbeveiligingsbedrijf. A.D. Security biedt zijn klanten een breed gamma aan valbeveiligingsproducten aan.


Als u als bedrijf op zoek bent naar beschermingsmiddelen voor uw werk op hoogte, kunnen producten zoals vanglijnen, valbeveiligingsrails of ankers worden aangeboden. Voor particuliere klanten is het aanbod meer gericht op ijzerwerk voor de bouw, zoals balustrades, looppaden en poorten. Het bedrijf zorgt zowel voor de productie als voor de installatie en de plaatsing van de producten, en dat binnen als buiten.

Met dertig jaar ervaring beschikken de teams van A.D. Security Life over een grote deskundigheid op hun gebied. Zij zullen u helpen bij het uitwerken van een gepersonaliseerd project dat aan uw verwachtingen voldoet en bij het zoeken naar de oplossing die het best aan uw behoeften beantwoordt.

Contacteer ons

Aarzel dus niet om contact op te nemen met A.D. Security Life voor een gratis prijsopgave. Uw veiligheid in onze handen, een zorg minder!

bottom of page