top of page
Escalier en métal
Logo Ad Security

Bouw ijzerwerk voor particulieren

Een brede waaier aan smeedijzeren voorwerpen en installaties

A.D. Security Life biedt particuliere klanten een ruim assortiment siersmeedwerk, dat wil zeggen voorwerpen en installaties in smeedijzer.

escalier-métal.jpg

Trappen

Trappen worden op maat gemaakt en geïnstalleerd door de teams van A.D. Security Life. Ze kunnen worden gemaakt van ijzer, aluminium of roestvrij staal, afhankelijk van het beoogde gebruik. Zowel klassieke bouwtrappen als noodtrappen zijn verkrijgbaar.

garde-corps en métal

Vangrails

Hekwerken worden gebruikt om het dak van een gebouw te beveiligen en mogelijke valpartijen te voorkomen. Ze kunnen verschillende vormen aannemen:

  • met verticale railing,

  • met horizontale rails,

  • met invulpanelen,

  • gemaakt van glas,

  • verwijderbaar.

Leuningen zijn ook mogelijk om trappen of hellingbanen voor PRM te beveiligen.

passerelle.jpg

Looppaden

A.D. Security Life installeert loopbruggen die de toegang tot bepaalde zones die in uw woning moeilijk bereikbaar zijn, vergemakkelijken en beveiligen. Het bedrij produceert ook op maat gemaakte, intrekbare vloeren. Dit zijn valdeuren die het mogelijk maken om elke toegang te verbergen. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om toegang te krijgen tot de technische kelder van een zwembad.

structure métallique.jpg

Metalen structuren

Metalen structuren kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals voor toegang tot een bepaald gebied of voor beveiliging. Ze kunnen ook worden gebruikt als basis voor de bouw van een veranda voor uw huis. Zijn gemaakt van staal of roestvrij staal.

portails et barrières

Poorten en slagbomen

Poorten en slagbomen worden gebruikt om de toegang tot potentieel gevaarlijke gebieden of privé-eigendommen te voorkomen. Deze installaties kunnen permanent of tijdelijk zijn. Een voorbeeld van een tijdelijke installatie is het aanbrengen van een valnet om te voorkomen dat voorwerpen vallen tijdens renovatiewerkzaamheden.

Contact

Bent u gevestigd in Sombreffe, in de provincie Namen, of elders in Wallonië? Vertrouw dan op A.D. Security Life voor de vervaardiging van uw metaalwerk!

Bezoek de Facebook-pagina van het bedrijf om foto's van hun metaalwerk te bekijken.

bottom of page